Microfoane Vocale  Există 170 produse

per pagină
Arată 1 - 6 din 170 produse
  • Sistem wireless UHF AKG WMS 40 Mini Vocal ISM2 ce asigura un sunet bun si usurinta de folosire la un raport de calitate/pret imbatabil.

    Sistem wireless UHF AKG WMS 40 Mini Vocal ISM2 ce asigura un sunet bun si usurinta de folosire la un raport de calitate/pret imbatabil.

    Sistem wireless UHF AKG WMS 40...

    559,00 Lei
    Livrare în 7-14 zile
  • Set microfon fara fir The t.bone TWS One C Vocal cu o singura frecventa, capsula cardioid, funcrioneaza cu 2 baterii de tip AA, ideal pentru karaoke, conferinte, prezentari sau mici aplicatii live.

    Set microfon fara fir The t.bone TWS One C Vocal cu o singura frecventa, capsula cardioid, funcrioneaza cu 2 baterii de tip AA, ideal pentru karaoke, conferinte, prezentari sau mici aplicatii live.

    Set microfon fara fir The t.bone...

    319,00 Lei
    Livrare în 7-14 zile
  • Sistemul wireless Shure BLX24R/Beta58 S8 ce oferă o calitate sonoră superbă și este ușor de configurat și utilizat. Datorită tehnologiei Shure QuickScan, selectarea frecvenței este acum un proces complet automat. Sistemul dispune de capsula dinamică de tip supercardioid Beta58 ce are un frequency response special proiectat pentru voce.

    Sistemul wireless Shure BLX24R/Beta58 S8 ce oferă o calitate sonoră superbă și este ușor de configurat și utilizat. Datorită tehnologiei Shure QuickScan, selectarea frecvenței este acum un proces complet automat. Sistemul dispune de capsula dinamică de tip supercardioid Beta58 ce are un frequency response special proiectat pentru voce.

    Sistemul wireless Shure...

    2 359,00 Lei
    Livrare în 7-14 zile
  • Sistem wireless Shure BLX288/PG58 Combo H8E UHF, dual cu 2 microfoane de mână ideal pentru vocaliștii care doresc un sunet profesional în prestațiile live.

    Sistem wireless Shure BLX288/PG58 Combo H8E UHF, dual cu 2 microfoane de mână ideal pentru vocaliștii care doresc un sunet profesional în prestațiile live.

    Sistem wireless...

    2 698,00 Lei
    Livrare în 1-2 zile
  • Sistemul wireless Shure BLX24R/Beta58 H8E ce oferă o calitate sonoră superbă și este ușor de configurat și utilizat. Datorită tehnologiei Shure QuickScan, selectarea frecvenței este acum un proces complet automat. Sistemul dispune de capsula dinamică de tip supercardioid Beta58 ce are un frequency response special proiectat pentru voce.

    Sistemul wireless Shure BLX24R/Beta58 H8E ce oferă o calitate sonoră superbă și este ușor de configurat și utilizat. Datorită tehnologiei Shure QuickScan, selectarea frecvenței este acum un proces complet automat. Sistemul dispune de capsula dinamică de tip supercardioid Beta58 ce are un frequency response special...

    Sistemul wireless Shure...

    2 554,00 Lei
    Livrare în 7-14 zile
  • Mcrofon wireless the t.bone TWS One A Vocal

    Mcrofon wireless the t.bone TWS One A Vocal

    Mcrofon wireless the t.bone...

    319,00 Lei
    Livrare în 7-14 zile
Arată 1 - 6 din 170 produse
3 ani garantie

GARANTIE 3 ANI

Cumpără cu încredere, garanție 3 ani

14 zile retur

RETUR IN 14 ZILE

100% Clienți multumiți

livrare gratuita

LIVRARE GRATUITA

Livrare Gratuită de la 399 Lei*

plata online cu cardul

PLATA ONLINE

Plătești sigur și ușor cu cardul bancar